Szolgáltatások

Kinek ajánlom a kutyafotózást?

Mindazoknak, akik társként, családtagként tekintenek a szeretett négylábúakra. Akik szeretnének egy nagyszerű élménnyel és örök emlékkel gazdagodni, illetve a családi fotóalbumban büszkén megmutatni szeretett kutyájuk fotóit. Ajánlom azoknak is, akik otthonukat, irodájukat szeretnék díszíteni kutyájukról készült fotókkal.

Ajánlom mindenkinek, akinek a kutya nem CSAK egy kutya.

 

Fókuszban a kutyád Kutyafotózás Fókuszban a kutyád
Ebben a szolgálatásban, csak és kizárólag a Te kutyádra összpontosítunk és róla készülnek a fotók. Neked csak gyönyörködned kell a kutyádban és élvezned a fotózás hangulatát.
Fókuszban Te és a kutyád Kutya-Gazdi fotózás Fókuszban Te és a kutyád
Szereted a kutyádat? Szeretnéd megörökíteni a közös pillanatokat? Akkor ne habozz! Közös képek rólad és négylábú barátodról varázslatos helyszínen és a legjobb fényben. A fotózás helyszínét te is ki választhatod, legyen az egy park, egy erdő, vagy kedvenc helyetek. A fotózás időtartama kb. egy óra, és utána megkapod a képeket digitális formátumban.
Fókuszban a sport Kutyás sportfotózás Fókuszban a sport
Ha szereted a kutyákat és a sportot, akkor ez a termék neked való! A kutyás sport fotózás egy olyan különleges szolgáltatás, amely segít megörökíteni a közös mozgás örömét a négylábú barátoddal. Legyen szó futásról, kerékpározásról, agilityről vagy más kutyás sportról, elkészítem a legjobb képeket rólatok, hogy örök emlék legyen a közös munka!

A kültéri fotózások igénytől függően Székesfehérvár, Mór és Bodajk festői helyszínein zajlanak előre egyeztetett időpontban, és helyszínen. De természetesen az ország bármelyik pontjára nagyon szívesen megyek fotózni, ez esetben a fotózás díján felül útiköltséget is kell fizetni megállapodás szerint.

Bármilyen fajtájú, méretű, és korú kutyával jöhetsz fotózásra. Nem feltétel, hogy „kiképzett” legyen a kutyád. A lényeg, hogy téged imádjon! 🙂

Természetesen, bármennyi kutyával lehet a fotózásra érkezni. Ez esetben érdemes nagyobb csomagot választani, hogy mindenkiről készüljön elegendő szuper fotó. Javaslom, hogy ha több kutyával szeretnél fotózást, segítőt is hozz magaddal, aki szükség esetén megfogja a kutyákat, segít abban minél jobb fotók készüljenek.

A kutyafotózás során kutya-gazdi fotók készítésére is van lehetőség, de ha szeretnéd, akkor csak a kutyusodról készítek fotókat.

Általában statikus (beállított), és spontán képek is készülnek. Ha van valami különleges „produkciója” a kutyádnak és az fotón megörökíthető, akkor természetesen azt is igyekszem megörökíteni. Természetesen semmi olyan beállítást, szituációt nem „erőltetek”, ami neked vagy a kutyádnak kellemetlen, vagy veszélyes lenne. A fotózás lényege, hogy mindenki jól érezze magát és élvezze az együtt töltött időt.

Első kőrben én válogatom le az elkészült fotókat, ami fotó technikailag nem megfelelő törlöm. Csak azokból a képekből választhatsz ami éles, az elképzelt beállítás, vagy tevékenység lett megörökítve. A leválogatott nyers képeket elektronikus úton osztom meg veled, ahol kiválaszthatod azokat a képeket, amelyeket később retusálok, és teljes felbontásban szintén elektronikus úton küldök el neked.

A válogatás után elküldött nyers fotókat SEHOL és SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem használhatod fel és nem teheted közzé.
A retusált fotókat ellenben magán célra bárhol, bármikor felhasználhatod weboldaladon, közösségi oldalakon, stb. Harmadik félnek vagy kereskedelmi felhasználásra az elkészült fotók csak az írásos beleegyezésemmel lehetséges.

Előzetes beleegyezésed nélkül sehol nem teszem közzé, és nem használom az elkészült fotókat.

A fotózás díját (és ha van útiköltséget) közvetlenül a fotózás után, a helyszínen kézpénzben kell fizetni, vagy banki átutalással a fotózás előtt.

    Back to Top
    Back to Top
    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.