Rólam

SZERESD AMIT CSINÁLSZ - ENNYI A LÉNYEG!

Amatőr fotósként szeretném megmutatni, hogyan látom a világot. Mindig érdekelt a fotózás, és néhány évvel ezelőtt megvettem az első komolyabb felszerelésemet. Gyerekkorom óta rajongok az állatokért, mindig kutyás voltam, ahogy most is. Jelenleg is több kutyával élünk együtt párommal, és négylábú barátaink inspiráltak arra, hogy megörökítsem azokat a pillanatokat, amit csak mi látunk, láthatunk akár gyakorlás közben, vagy csak egy játék alkalmával. Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy “miért érdemes kutyával együtt élni”.

Közben párom elkezdett sportolni, több futóversenyre is elkísértem az elmúlt években, ahol mindig fotóztam. Sok futóversenyen, kutyás futóversenyen készítettem fényképeket, és közben rájöttem, hogy a kutyák fotózása mellett, a sportfotózás területe is nagyon izgalmas. Később egyik kedves barátom, és párja kérésére kezdtem el lovakat, és lovas versenyt fotózni, bár bevallom, rettegek a lovaktól, de még is van bennük valami ami megnyugtatja az embert.

Az elmúlt években több tanfolyamon is részt vettem, és közben több területen is kipróbáltam magam, például portréfotózás, rendezvények, városok fotózása, és tájfotózás. Mindegyik területnek meg van a maga szépsége, és nehézsége, és mindig lehet újat tanulni. Számomra a fotózás nem csak hobbi, hanem egy olyan elfoglaltság, amiben igazán megtaláltam önmagamat.

Szeretettel ajánlom képeimet, melyeket tematikus galériákban nézegethetsz 🙂 Ha szeretnél fotót, vagy bármi kérdésed van, keress elérhetőségeim bármelyikén!

Rólam
Awards Won
0
Projects Done
0
Happy Clients
0
Greatest Shots
0

Where magic is happening My Studio

This is the place, where I can work with lights and shadows to create something brilliant. I’m talking about my photo studio that is located at 1250 Welton St, Denver. Here we can discuss and create your photo portfolio in comfortable and professional atmosphere.

How does this happen Processing

Here I like to show you photo processing. Sometimes you can not see result without direct comparison. So I’ll show you direct compare photo before and after processing, where I made retouching photo, removed background noise and improve color brightness.

before

How does this happen Photo Processing

Back to Top
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.