Kutya és kutya-gazdi fotózás árak

Kinek ajánlom a kutyafotózást?

Mindazoknak, akik társként, családtagként tekintenek a szeretett négylábúakra. Akik szeretnének egy nagyszerű élménnyel és örök emlékkel gazdagodni, illetve a családi fotóalbumban büszkén megmutatni szeretett kutyájuk fotóit. Ajánlom azoknak is, akik otthonukat, irodájukat szeretnék díszíteni kutyájukról készült fotókkal.

Ajánlom mindenkinek, akinek a kutya nem CSAK egy kutya.

“A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé. Társaságában az ember rátalál a lelki békére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket!”
John Galsworthy

Gyakran ismételt kérdések

A fotózások igénytől függően Székesfehérvár, Mór és Bodajk festői helyszínein zajlanak előre egyeztetett időpontban, és helyszínen. De természetesen az ország bármelyik pontjára nagyon szívesen megyek fotózni, ez esetben a fotózás díján felül útiköltséget is kell fizetni megállapodás szerint.

Bármilyen fajtájú, méretű, és korú kutyával jöhetsz fotózásra. Nem feltétel, hogy “kiképzett” legyen a kutyád. A lényeg, hogy téged imádjon! 🙂

Természetesen, bármennyi kutyával lehet a fotózásra érkezni. Ez esetben érdemes nagyobb csomagot választani, hogy mindenkiről készüljön elegendő szuper fotó. Javaslom, hogy ha több kutyával szeretnél fotózást, segítőt is hozz magaddal, aki szükség esetén megfogja a kutyákat, segít abban minél jobb fotók készüljenek.

A kutya fotózás során kutya-gazdi fotók készítésére is van lehetőség, de ha szeretnéd, akkor csak a kutyusodról készítek fotókat.

Általában statikus (beállított), és spontán képek is készülnek. Ha van valami különleges „produkciója” a kutyádnak és az fotón megörökíthető, akkor természetesen azt is igyekszem megörökíteni. Természetesen semmi olyan beállítást, szituációt nem „erőltetek”, ami neked vagy a kutyádnak kellemetlen, vagy veszélyes lenne. A fotózás lényege, hogy mindenki jól érezze magát és élvezze az együtt töltött időt.

Első kőrben én válogatom le az elkészült fotókat, ami fotó technikailag nem megfelelő törlöm. Csak azokból a képekből választhatsz ami éles, az elképzelt beállítás, vagy tevékenység lett megörökítve. A leválogatott nyers képeket elektronikus úton osztom meg veled, ahol kiválaszthatod azokat a képeket, amelyeket később retusálok, és teljes felbontásban szintén elektronikus úton küldök el neked.

A válogatás után elküldött nyers fotókat SEHOL és SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem használhatod fel és nem teheted közzé.
A retusált fotókat ellenben magán célra bárhol, bármikor felhasználhatod weboldaladon, közösségi oldalakon, stb. Harmadik félnek vagy kereskedelmi felhasználásra az elkészült fotók csak az írásos beleegyezésemmel lehetséges.

Előzetes beleegyezésed nélkül sehol nem teszem közzé, és nem használom az elkészült fotókat.

A fotózás díját (és ha van útiköltséget) közvetlenül a fotózás után, a helyszínen kézpénzben kell fizetni.

Ft9900 Ft month

Mini csomag

  • 5db kidolgozott fotó
  • kb. 40 perc fotózás
  • kb. 100 nyers fotó

$16900 Ft month

Midi csomag

  • 10 db kidolgozott fotó
  • kb. 50-60 perc fotózás
  • kb. 200 nyers fotó

$25900 Ft month

Pro csomag

  • 20 db kidolgozott fotó
  • kb. 60-90 perc fotózás
  • kb. 300 nyers fotó